KJG FASTIGHETSSERVICE

Stockholms län

Information

KJG FASTIGHETSSERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där KJG FASTIGHETSSERVICE finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. KJG FASTIGHETSSERVICE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KJG FASTIGHETSSERVICE har haft sedan 1986-01-01. KJG FASTIGHETSSERVICE har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KJG FASTIGHETSSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-50032004.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

KJG FASTIGHETSSERVICE har idag 521116-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KJG FASTIGHETSSERVICE

Värme, ventilation och vvs-service samt transportverksamhet

I KJG FASTIGHETSSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är JAXVIK, KJELL som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .