Ekedahl tryck- och reklamproduktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Ekedahl tryck- och reklamproduktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekedahl tryck- och reklamproduktion är ett av dem. Statusen för Ekedahl tryck- och reklamproduktion är att Bolaget är aktivt.

Ekedahl tryck- och reklamproduktion är ett Enskild firma och skapades 1999-12-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekedahl tryck- och reklamproduktion ska trivas.

Ekedahl tryck- och reklamproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sättning och annan framställning av tryckoriginal.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekedahl tryck- och reklamproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Ekedahl tryck- och reklamproduktion och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Ekedahl tryck- och reklamproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7451012.

.

De som är på något sätt har med Ekedahl tryck- och reklamproduktion är Ekedahl, Ulf Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekedahl tryck- och reklamproduktion har 520413-XXXX som sitt organisationsnummer.