MADEMADE VIND & BILD

Stockholms län

Information

MADEMADE VIND & BILD är ett bolag som finns i Haninge. I MADEMADE VIND & BILD finns det lite olika personer som är förknippade och det är Madebrink, Sven-Olof Åke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MADEMADE VIND & BILD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MADEMADE VIND & BILD på telefon 08-7412135.

Segelmakeri. Försäljning och montering av riggdetaljer, beslag och tillbehör till segelbåtar samt produktion och försäljning av text och bild för publicering och marknadsföring. Konsultverksam- het inom pedagogik och transport.

Idag är MADEMADE VIND & BILD av bolagstypen Enskild firma.

MADEMADE VIND & BILD är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MADEMADE VIND & BILD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och MADEMADE VIND & BILD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MADEMADE VIND & BILD så är det följande:

MADEMADE VIND & BILD har 520121-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.