Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige

Stockholms län

Information

Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige finns. I Haninge så finns det många olika Filial och i Stockholms län så finns det ännu fler Filial. Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige tillhör bolagstypen Filial och bolaget har ej F-skatt. Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruwegården , 137 92, Tungelsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige har idag 516404-6772 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -von Arbin Ljungberg, Victor Olle är den som för stunden ansvarar för Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige

Filialens verksamhet är att producera teater, television och filmproduktioner för den svenska marknaden samt bedriva artistförmedling och marknadsföring av egna och andras kultur- och nöjesproduktioner samt därtill närstående verksamhetsområden.

I Olle Ljungbergs Production Ltd, UK, filial Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Arbin Ljungberg, Victor Olle som är född 1988 och har titeln VD, Almstedt, Camilla som är född 1982 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .