BERGK'S Småföretag

Stockholms län

Information

511112-XXXX är organisationsnummer för företaget BERGK'S Småföretag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BERGK'S Småföretag är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som BERGK'S Småföretag finns i.

BERGK'S Småföretag har varit registrerat sedan 2006-07-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för BERGK'S Småföretag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

BERGK'S Småföretag är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för BERGK'S Småföretag är följande:

Vill ni komma i kontakt med BERGK'S Småföretag så kan ni göra det på telefon genom 08-50030810 eller genom brev på följande adress:

Butikshandel med djurfoder, häst- och hundsport, stängsel och stalltillbehör, butikshandel med hälsoprodukter och hälsokost, entreprenadverksamhet med inriktning på byggnad och smide samt bokföringsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BERGK'S Småföretag och det är Bergk, Eva Birgitta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,