ActAtOnce - Birgitta Strand Spak

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter ActAtOnce - Birgitta Strand Spak. Det finns flera bolag som liknar ActAtOnce - Birgitta Strand Spak i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ActAtOnce - Birgitta Strand Spak är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-01-05 så har ActAtOnce - Birgitta Strand Spak varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ActAtOnce - Birgitta Strand Spak och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med ActAtOnce - Birgitta Strand Spak så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ActAtOnce - Birgitta Strand Spak så kan ni göra det på 070-7900451.

Bedriva konsultativ verksamhet i näringsliv, kommuner och landsting med interaktiv teater, rollspel, psykodrama, film och hästen som pedgogiska redskap för utbildning i ledarskap och kommunikation, dialog. Även produktion, författande, rollspel, psykodrama, regi för teater och film samt träning med hästar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Strand Spak, Irja Birgitta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ActAtOnce - Birgitta Strand Spak har 510629-XXXX som sitt organisationsnummer.