Börje Leidhammar Konsult

Stockholms län

Information

Börje Leidhammar Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Börje Leidhammar Konsult finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Börje Leidhammar Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Börje Leidhammar Konsult har haft sedan 1996-01-01. Börje Leidhammar Konsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Börje Leidhammar Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6139259.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Börje Leidhammar Konsult har idag 501010-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Börje Leidhammar Konsult

Konsultverksamhet inom skatte- och annat förvaltningsförfarande.

I Börje Leidhammar Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leidhammar, Kurt Börje som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, Leidhammar, Eva Marianne som är född 1952 och har titeln Prokurist, .