R. GRÄÄS BYGGSERVICE

Stockholms län

Information

500814-XXXX är organisationsnummer för verksamheten R. GRÄÄS BYGGSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R. GRÄÄS BYGGSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som R. GRÄÄS BYGGSERVICE finns i.

R. GRÄÄS BYGGSERVICE har varit registrerat sedan 1983-03-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för R. GRÄÄS BYGGSERVICE så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

R. GRÄÄS BYGGSERVICE är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för R. GRÄÄS BYGGSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med R. GRÄÄS BYGGSERVICE så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med R. GRÄÄS BYGGSERVICE och det är GRÄS, NILS RONNY som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,