ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är ett av dem. Statusen för ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är att Bolaget är aktivt.

ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är ett Enskild firma och skapades 1982-02-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER ska trivas.

ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparations- och underhållsarbeten av tak samt import av tak- och byggnadsmaterial

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6351671.

.

De som är på något sätt har med ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER är KIELAN, ANDRZEJ som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ANDRZEJ KIELAN TAK OCH BYGGNADSENTREPRENADER har 480201-XXXX som sitt organisationsnummer.