CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är ett av dem. Statusen för CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är att Bolaget är aktivt.

CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är ett Enskild firma och skapades 1990-03-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED ska trivas.

CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Läromedelsproduktion samt avels- och tävlingsverk- samhet med travhästar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED är STRANDBERG, KARL AXEL CHRISTER som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CHRISTER STRANDBERGS BOOKS BREED har 471026-XXXX som sitt organisationsnummer.