Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult

Stockholms län

Information

Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult har haft sedan 2001-03-29. Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7413316.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult har idag 460729-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult

Marknadsföring och försäljning av 1) bemer 3000 (bio-elektro-magnetisk-energi-reglering). medicinsk apparat ce 0125, för agenturfirma innoline skandinavia magnet & hälsa ab, stockholm 2) kosttillskott mfl. hälsoprodukter, inom ramen för direktförsäljningsföretaget naturus´own ab, mölndal. samt rådgivning och utbildning för nya affärspartners och terapeuter.

I Firma Erica Bjurström, Friskvårdskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurström, Margareta Erica som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .