Leif Eriksson Jord, trä och bild

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Leif Eriksson Jord, trä och bild är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Leif Eriksson Jord, trä och bild är ett av dem. Statusen för Leif Eriksson Jord, trä och bild är att Bolaget är aktivt.

Leif Eriksson Jord, trä och bild är ett Enskild firma och skapades 1998-05-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Leif Eriksson Jord, trä och bild ska trivas.

Leif Eriksson Jord, trä och bild är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Lättare trädgårdsanläggning, plantering och skötsel. Trädfällning och röjning. Snickerier, hantverk. Tavlor i olja.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Eriksson Jord, trä och bild är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Leif Eriksson Jord, trä och bild och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Leif Eriksson Jord, trä och bild så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50027092.

.

De som är på något sätt har med Leif Eriksson Jord, trä och bild är Eriksson, Leif Birger som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Leif Eriksson Jord, trä och bild har 440827-XXXX som sitt organisationsnummer.