Byggtrend, Karl-Erik Timén

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Byggtrend, Karl-Erik Timén är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Byggtrend, Karl-Erik Timén är ett av dem. Statusen för Byggtrend, Karl-Erik Timén är att Bolaget är aktivt.

Byggtrend, Karl-Erik Timén är ett Enskild firma och skapades 1974-04-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Byggtrend, Karl-Erik Timén ska trivas.

Byggtrend, Karl-Erik Timén är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggtrend, Karl-Erik Timén är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Byggtrend, Karl-Erik Timén och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Byggtrend, Karl-Erik Timén så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7410900.

.

De som är på något sätt har med Byggtrend, Karl-Erik Timén är Timén, Karl Erik Ragnar Oliver som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byggtrend, Karl-Erik Timén har 430915-XXXX som sitt organisationsnummer.