NEDERSTA BYGG & MILJÖ

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och NEDERSTA BYGG & MILJÖ är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och NEDERSTA BYGG & MILJÖ är ett av dem. Statusen för NEDERSTA BYGG & MILJÖ är att Bolaget är aktivt.

NEDERSTA BYGG & MILJÖ är ett Enskild firma och skapades 1992-12-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som NEDERSTA BYGG & MILJÖ ska trivas.

NEDERSTA BYGG & MILJÖ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnads- och markarbeten samt miljösaneringar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NEDERSTA BYGG & MILJÖ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är NEDERSTA BYGG & MILJÖ och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med NEDERSTA BYGG & MILJÖ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7411073.

.

De som är på något sätt har med NEDERSTA BYGG & MILJÖ är LARSSON, LEIF som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NEDERSTA BYGG & MILJÖ har 420724-XXXX som sitt organisationsnummer.