P.A. Enterprises

Stockholms län

Information

411006-XXXX är organisationsnummer för företaget P.A. Enterprises. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.A. Enterprises är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som P.A. Enterprises finns i.

P.A. Enterprises har varit registrerat sedan 1997-05-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P.A. Enterprises så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

P.A. Enterprises är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för P.A. Enterprises är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.A. Enterprises så kan ni göra det på telefon genom 08-50026277 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende säkerhetstjänst, förmedling av inbrotts- och säkerhetslarmanläggningar och andra större installationsarbeten. Försäljning av material för larm, inbrottsskydd, IT-säkerhet och liknande.

Det finns olika personer som har en koppling med P.A. Enterprises och det är Lundström, Anders Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,