Hans Holmberg Grafisk produktion

Stockholms län

Information

410301-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hans Holmberg Grafisk produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Holmberg Grafisk produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Hans Holmberg Grafisk produktion finns i.

Hans Holmberg Grafisk produktion har varit registrerat sedan 1993-10-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Holmberg Grafisk produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hans Holmberg Grafisk produktion är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Hans Holmberg Grafisk produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hans Holmberg Grafisk produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-50029200 eller genom brev på följande adress:

Reklam och grafisk produktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Holmberg Grafisk produktion och det är Holmberg, Hans Anders som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,