WIHAPHARM Consulting

Stockholms län

Information

WIHAPHARM Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där WIHAPHARM Consulting finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. WIHAPHARM Consulting tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket WIHAPHARM Consulting har haft sedan 2005-01-13. WIHAPHARM Consulting har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till WIHAPHARM Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7760112.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

WIHAPHARM Consulting har idag 400621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för WIHAPHARM Consulting

Konsultverksamhet inom farmaceutisk industri.

I WIHAPHARM Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikner, Karl Erik Hans som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .