Ö-b:s Terräng Tjänst

Stockholms län

Information

Ö-b:s Terräng Tjänst hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Ö-b:s Terräng Tjänst finns. I Haninge så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ö-b:s Terräng Tjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ö-b:s Terräng Tjänst har haft sedan 1995-01-01. Ö-b:s Terräng Tjänst har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ö-b:s Terräng Tjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50020952.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Ö-b:s Terräng Tjänst har idag 340603-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ö-b:s Terräng Tjänst

Utbildning, konsultverksamhet inom jord och skogsbruk, transporter med terränghjulningar mc, bilar och traktorer reparation av fordon.

I Ö-b:s Terräng Tjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österberg, Sylvia som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .