Björn Forsblom Mekanik Konsult

Stockholms län

Information

340104-XXXX är organisationsnummer för bolaget Björn Forsblom Mekanik Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Forsblom Mekanik Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Björn Forsblom Mekanik Konsult finns i.

Björn Forsblom Mekanik Konsult har varit registrerat sedan 1995-02-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Forsblom Mekanik Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Björn Forsblom Mekanik Konsult är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Björn Forsblom Mekanik Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björn Forsblom Mekanik Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7396783 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom mekanikbranschen huvudsakligen avseende stålkonstruktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Forsblom Mekanik Konsult och det är Forsblom, Björn Ebbe som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,