RA Resursförstärkning Rune Adolfsson

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter RA Resursförstärkning Rune Adolfsson. Det finns flera bolag som liknar RA Resursförstärkning Rune Adolfsson i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

RA Resursförstärkning Rune Adolfsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-07-24 så har RA Resursförstärkning Rune Adolfsson varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är RA Resursförstärkning Rune Adolfsson och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med RA Resursförstärkning Rune Adolfsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med RA Resursförstärkning Rune Adolfsson så kan ni göra det på 08-7775347.

Företagsutveckling och affärsstöd inom sälj och marknads- utveckling, verksamhetsanalyser, förändringar, organisation och rutiner, målstyrning, budgetering, ledarskap, utbildning, moral och etik, styrelseförstärkning, VD-vikariat och bollplank.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Adolfsson, John Gustav Rune som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

RA Resursförstärkning Rune Adolfsson har 331125-XXXX som sitt organisationsnummer.