Gillmek Produktion

Stockholms län

Information

320810-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gillmek Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gillmek Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Gillmek Produktion finns i.

Gillmek Produktion har varit registrerat sedan 1994-07-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gillmek Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Gillmek Produktion är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Gillmek Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gillmek Produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-7760536 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk verkstad och tillverkning av prototyper och verktyg till verkstadsindustrin. Konsultverksamhet konstruktion av denna utrustning samt försäljning av tillhörande komponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Gillmek Produktion och det är Gillberg, Lars Emil Roland som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, Gillberg, Signe Britt Marianne som är född 1933 och har titeln Prokurist,