Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Haninge och Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag ska trivas.

Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av gymredskap och produkter såsom hantlar, gym- maskiner och tillbehör till träning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5577906.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag är Hoikkala, Marko Daniel som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Hoikkala, Mika Johan Fredrik som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Powerfitness gymredskap i Stockholm Handelsbolag har 969729-6714 som sitt organisationsnummer.