MXN Europe handelsbolag

Stockholms län

Information

MXN Europe handelsbolag är ett företag som finns i Haninge. I MXN Europe handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är MXN Service Sweden Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, MXN Sweden Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MXN Europe handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MXN Europe handelsbolag på telefon 070-8556733.

Import, förädling och handel med stationära och mobila säkerhetssystem, konsultverksamhet inom backkamera (övervakning kameror), system produkter. Att utbilda montörer hur produkterna kopplas ihop och monteras på bästa möjliga vis.

Idag är MXN Europe handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MXN Europe handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MXN Europe handelsbolag innehar ej F-skattsedel och MXN Europe handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MXN Europe handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

MXN Europe handelsbolag har 969727-2178 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.