CR Golvspecialisten Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969721-9963 är organisationsnummer för verksamheten CR Golvspecialisten Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CR Golvspecialisten Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Haninge som är den kommunen som CR Golvspecialisten Kommanditbolag finns i.

CR Golvspecialisten Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-10-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för CR Golvspecialisten Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

CR Golvspecialisten Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för CR Golvspecialisten Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med CR Golvspecialisten Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9781738 eller genom brev på följande adress:
S. Jordbrov. 165, 136 52, Haninge

Bolaget skall bedriva slipning, renovering och läggning av golv samt import och export av maskiner, reservdelar, verktyg och produkter för renovering och underhållning av golv samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CR Golvspecialisten Kommanditbolag och det är Castillo, Ronny Luis som är född 1971 och har titeln Komplementär, Castillo, Natasha Liseth som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,