Nenads pizzeria och pub Handelsbolag

Stockholms län

Information

969717-0950 är organisationsnummer för verksamheten Nenads pizzeria och pub Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nenads pizzeria och pub Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som Nenads pizzeria och pub Handelsbolag finns i.

Nenads pizzeria och pub Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-02-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nenads pizzeria och pub Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Nenads pizzeria och pub Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Nenads pizzeria och pub Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Nenads pizzeria och pub Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50024737 eller genom brev på följande adress:
Klockarg. 2, 137 38, Västerhaninge

Pizzeria. grill, sallader och pub.

Det finns olika personer som har en koppling med Nenads pizzeria och pub Handelsbolag och det är Kolarevic, Zeljko som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Pavlovic, Nenad som är född 1978 och har titeln Bolagsman,