Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Haninge och Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-01-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag ska trivas.

Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Snickerier och reparationer inom bygg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag är Jögi, Peeter Pear som är född 1943 och har titeln Komplementär, Jögi, Maj Kerstin Marie som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Peeters Byggservice i Haninge Kommanditbolag har 969716-5596 som sitt organisationsnummer.