Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi

Stockholms län

Information

Arkeologisk och historisk inriktad verksamhet såsom försäljning av tjänster som evenemang, konsulting, uppdrag, kunskapsförmedling och utbildning, samt försäljning av varor som utbildningsmaterial, publikationer och souvenirer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Haninge så är Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2006-01-28 så skapades Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi och företaget är har ej F-skattsedel.

969716-4946 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi så går det att nå dem via telefon på 070-4741877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Kvadratmeter Arkeologi är Eriksson, Bo Magnus som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Johansson, Erik Mattias som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .