Stockholm quality Trend Import Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stockholm quality Trend Import Handelsbolag är ett bolag som finns i Haninge. I Stockholm quality Trend Import Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Robert Mats Gustav som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Lindblom, Karl Mikael som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Pinto, Andreas Tonio David som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stockholm quality Trend Import Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stockholm quality Trend Import Handelsbolag på telefon 073-9702431.

Import, försäljning av reklamprodukter såsom armband, kepsar, kortlekar, nöjesprodukter, mp3-spelare, datorer, plasma-tv, mobiltelefoner, dvd-spelare, bildprojektorer, hemmabio.

Idag är Stockholm quality Trend Import Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stockholm quality Trend Import Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stockholm quality Trend Import Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stockholm quality Trend Import Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stockholm quality Trend Import Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Stockholm quality Trend Import Handelsbolag har 969716-0837 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.