Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag är ett företag som finns i Haninge. I Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson Nordgren, Barbro Helena som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Nordgren, Mark Kurt som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag på telefon 073-3775037.

Bokslut, deklarationer, löpande bokföring och årsredovisningar i mindre-medelstora företag.

Idag är Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Bokföringsbyrån i Vendelsö Handelsbolag har 969713-0533 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.