Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag

Stockholms län

Information

Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag finns. I Haninge så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag har haft sedan 2005-08-18. Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Haninge Centrum, 136 46, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7778840.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag har idag 969711-0618 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag

Import och försäljning av livsmedel, multimedia, heminredning, köksutrustning. Matlagningsutbildning, matlagning, cafe- samt restaurangverksamhet.

I Talaat Thai Thaifood Deli Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frölund, Oi som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Frölund, Per Lennart som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .