Dalarö Lanthandel Handelsbolag

Stockholms län

Information

969708-4151 är organisationsnummer för bolaget Dalarö Lanthandel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dalarö Lanthandel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som Dalarö Lanthandel Handelsbolag finns i.

Dalarö Lanthandel Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dalarö Lanthandel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Dalarö Lanthandel Handelsbolag är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Dalarö Lanthandel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Dalarö Lanthandel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6419145 eller genom brev på följande adress:
Odinsv. 25, 130 54, Dalarö

Frukt och grönsaksförsäljnng, samt delikatesser.

Det finns olika personer som har en koppling med Dalarö Lanthandel Handelsbolag och det är Fröberg, Maria Desiree som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Linnman, Åsa Maria Charlotta som är född 1972 och har titeln Bolagsman,