Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Handelsbolag som heter Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2004-12-14 så har Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag varit registrerat. Idag är Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fraserv. 7B, 136 49, Haninge. Vi ni istället prata med Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag så kan ni göra det på 070-4069717.

Byggentreprenad, om- och nybyggnation, renovering av fastigheter, lägenheter. VVS-arbeten tex jour och stambyten. Import och export av byggmaterial, hantverkstjänster, bilar, biltillbehör, hus villatillbehör, möbler. Handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Danielsson Schultze, John Robert E som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Hjort, Daniel Anders Emanuel som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Stockholms Bygg & VVS Service Handelsbolag har 969706-9566 som sitt organisationsnummer.