MXN Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

MXN Sweden Handelsbolag är ett företag som finns i Haninge. I MXN Sweden Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ginste, Hans Mikael som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, MXN Europe handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, MXN Service Sweden Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MXN Sweden Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MXN Sweden Handelsbolag på telefon 08-50151840.

Legobearbetning, pressar och hydraulik, mekanisk tillverkning, import, reparation av båtar och bilar.

Idag är MXN Sweden Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MXN Sweden Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MXN Sweden Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och MXN Sweden Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MXN Sweden Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Ginste, Hans Mikael -969727-2178 MXN Europe handelsbolag -969738-0435 MXN Service Sweden Handelsbolag

MXN Sweden Handelsbolag har 969701-1113 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.