Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag

Stockholms län

Information

969690-0373 är organisationsnummer för bolaget Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag finns i.

Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-12-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50027597 eller genom brev på följande adress:
Förrådsv. 17, 137 37, Västerhaninge

Service, reparationer av bilar och lastbilar. Ombyggnad av motorfordon. Service och underhåll av marinmotorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Niels Ahlzen - Torbjörn Karlsson Motor Handelsbolag och det är Alzén, Niels Henrick som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Torbjörn Richard som är född 1969 och har titeln Bolagsman,