AK Häst och transport Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969685-9702 är organisationsnummer för företaget AK Häst och transport Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AK Häst och transport Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Haninge som är den kommunen som AK Häst och transport Kommanditbolag finns i.

AK Häst och transport Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-10-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för AK Häst och transport Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

AK Häst och transport Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för AK Häst och transport Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med AK Häst och transport Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2071494 eller genom brev på följande adress:
Allév. 13 A, 137 56, Tungelsta

Hästverksamhet, inridning, tillridning, utbildning, försäljning hästtillbehör och foder. Transport och bud. Personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med AK Häst och transport Kommanditbolag och det är Sääf, Kjell Roger som är född 1960 och har titeln Komplementär, Brenemark, Kerstin Anneli som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,