Natalie Handelsbolag

Stockholms län

Information

Natalie Handelsbolag är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Natalie Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Natalie Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-02. Men sedan 2002-02-04 så har Natalie Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Jordbrov. 165, 136 52, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Natalie Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50026130.

Haninge arbetar för att företag som Natalie Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Natalie Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Import och försäljning av DVD spelare, TV, hemmabio, digital- kamera, videokamera, GPS, TFT skärm, fotokamera, RC-modell bil, klockor, dataminne, termometer, RC-modell flygplan, båt och tåg, satellit TV-parabol.

Firmatecknare för Natalie Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Natalie Handelsbolag och det är följande personer, Trazie, Guillaume som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Trazie, Natalia som är född 1979 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Natalie Handelsbolag är 969682-5570.