Stall Arnie Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Kommanditbolag som heter Stall Arnie Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Stall Arnie Kommanditbolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2001-10-19 så har Stall Arnie Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2001-12-24 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stall Arnie Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Stall Arnie Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till TISTELVÄGEN 18, 136 72, Vendelsö. Vi ni istället prata med Stall Arnie Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-6441504.

Travhästverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Stall Princess Handelsbolag som är född och har titeln Komplementär, Jonsson, Lars Ingvar som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Katarina Tryck Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Hedvåg, Per-Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av komplementären. .

Stall Arnie Kommanditbolag har 969681-0499 som sitt organisationsnummer.