Haninge Brunnsborrning Handelsbolag

Stockholms län

Information

969640-8989 är organisationsnummer för verksamheten Haninge Brunnsborrning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haninge Brunnsborrning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som Haninge Brunnsborrning Handelsbolag finns i.

Haninge Brunnsborrning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-07-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haninge Brunnsborrning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Haninge Brunnsborrning Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Haninge Brunnsborrning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Haninge Brunnsborrning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50031920 eller genom brev på följande adress:
Tornbergav. 21, 137 54, Tungelsta

Brunnsborrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Haninge Brunnsborrning Handelsbolag och det är Eriksson, Reneé Camilla som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Söderlund, Nina som är född 1929 och har titeln Bolagsman,