SUBROSA Kommanditbolag

Stockholms län

Information

SUBROSA Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där SUBROSA Kommanditbolag finns. I Haninge så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. SUBROSA Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket SUBROSA Kommanditbolag har haft sedan 2002-05-29. SUBROSA Kommanditbolag har funnits sedan och 2002-05-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SUBROSA Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Poseidons Torg 4, 136 46, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7480742.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

SUBROSA Kommanditbolag har idag 969628-8167 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för SUBROSA Kommanditbolag

Utbildning, stöd och service till funktionshindrade, projektering och konsultation inom områden för psykologs verksamhet.

I SUBROSA Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Johan Robert Annold som är född 1966 och har titeln Komplementär, Gamper, Barbara Ann som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .