Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag

Stockholms län

Information

969627-8184 är organisationsnummer för verksamheten Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag finns i.

Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-06-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3003820 eller genom brev på följande adress:
HÄSTSKOV 11, 136 73, Vendelsö

Frilansbyrå inom journalistik och information för skrivna och elektroniska media.

Det finns olika personer som har en koppling med Karlberg & Co Ekonomijournalister Handelsbolag och det är Alamaa Karlberg, Hans Mikael som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Karlberg, Ellen Karolina som är född 1965 och har titeln Bolagsman,