Pacioli Investment Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Pacioli Investment Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Pacioli Investment Kommanditbolag finns. I Haninge så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Pacioli Investment Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Pacioli Investment Kommanditbolag har haft sedan 2005-01-27. Pacioli Investment Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pacioli Investment Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaprifolstigen 11, 136 72, Vendelsö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9641642.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Pacioli Investment Kommanditbolag har idag 969617-4417 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Pacioli Investment Kommanditbolag

Köp, försäljning och förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet samt konsultation inom ekonomi och data.

I Pacioli Investment Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Nils Per Mikael som är född 1965 och har titeln Komplementär, Pacioli Internet Consulting Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .