Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag

Stockholms län

Information

Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag finns. I Haninge så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Havrestigen 7, 137 55, Tungelsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7454246.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag har idag 969606-9377 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk uppdragsverksamhet, detaljhandel med datorprodukter, förlagsverksamhet, handel med värdepapper och fastigheter.

I Secure Systems Håkan Rönngren Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönngren, Christina Maria som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Rönngren, Kjell Håkan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .