NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

Försäljning av hygienartiklar samt tillbehör inom lokalvården. Fastighetsvård, försäljning av kemikalier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Haninge så är NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1991-07-05 så skapades NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG och bolaget är har F-skattsedel NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG har haft det sedan 1998-01-01.

NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916635-2733 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG så går det att nå dem via telefon på 08-7412668 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -komplementären

Följande personer är på något sätt aktiva inom NORDIC LYNX UNDERHÅLLSSPECIALISTEN KOMMANDITBOLAG är Blom, Jorma Kalervo som är född 1945 och har titeln Komplementär, Blom, Maj-Britt Viola som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .