SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Haninge. I SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Carl Anders som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Möller Bergström, Eva Gertrud B som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG på telefon 08-7762276.

Catering, restaurang, festvånings- och festarrangörsverksamhet.

Idag är SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

SYSTRARNA SISTERS HANDELSBOLAG har 916634-1736 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.