BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

916609-4186 är organisationsnummer för bolaget BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Haninge som är den kommunen som BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG finns i.

BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1986-03-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
142 51 Skogås

Förvaltning av fastigheter, kapital och värde- papper samt handel med ädla metaller, konst och fritidsartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med BO BJÖRKMAN & CO KOMMANDITBOLAG och det är Bo Björkman Fastighets- och Förvaltnings- som är född och har titeln Komplementär, Björkman, Bo Anders som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, Björkman, Bo Tomas som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Björkman, Nils Bo Bertil som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES,