PEBODA KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

PEBODA KOMMANDITBOLAG är ett företag som finns i Haninge. I PEBODA KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Länna Möbler Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, PEBODA Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Gustafsson, Bo Artur som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, Gustafsson, Dan Kenneth Vilbur som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, Gustafsson, Seth Peter som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med PEBODA KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PEBODA KOMMANDITBOLAG på telefon 08-50150033.

Fastighetsförvaltning

Idag är PEBODA KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

PEBODA KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PEBODA KOMMANDITBOLAG innehar ej F-skattsedel och PEBODA KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PEBODA KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; PEBODA AKTIEBOLAG ENSAMT

PEBODA KOMMANDITBOLAG har 916608-8261 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.