UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-08-14. Men sedan 1984-01-01 så har UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Okgränd 6, 137 38, Västerhaninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50022909.

Haninge arbetar för att företag som UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Bokförings- och redovisnings- och konsult- verksamhet inom ekonomi och företagslednings- frågor

Firmatecknare för UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Malmström, Charles Staffan som är född 1937 och har titeln Komplementär, Malmström, Ulla-Brita som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, Malmström, Ulla-Brita som är född 1940 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för UBEMA EKONOMIBYRÅ KOMMANDITBOLAG är 916601-5454.