ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Haninge och ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1983-01-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG ska trivas.

ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handelsträdgård och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6424160.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG är HVEEM, RUTH SUSANNA som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Hveem, Jan som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

ROCKDALA HANDELSTRÄDGÅRD HANDELSBOLAG har 916510-4457 som sitt organisationsnummer.