O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916509-3288 är organisationsnummer för företaget O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haninge som är den kommunen som O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG finns i.

O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1982-02-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av Hans Oskar Sjöberg.

Vill ni komma i kontakt med O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-50156014 eller genom brev på följande adress:
Vargvik, 130 55, Ornö

Livsmedelshandel

Det finns olika personer som har en koppling med O SJÖBERG SKÄRGÅRDSHANDEL HANDELSBOLAG och det är Sjöberg, Eva Elisabeth som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Hans Oskar som är född 1947 och har titeln Bolagsman,