Kenart Media Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Haninge och Kenart Media Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kenart Media Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kenart Media Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kenart Media Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1978-11-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Kenart Media Handelsbolag ska trivas.

Kenart Media Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Produktion inom multimedia-, musik-, ljud- och videoområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenart Media Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Kenart Media Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Kenart Media Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7777691.

; KENNETH TOBORG ENSAM.

De som är på något sätt har med Kenart Media Handelsbolag är Rune, Tord Gösta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Toborg, Nils Kenneth som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Kenart Media Handelsbolag har 916500-7239 som sitt organisationsnummer.